Det stærke naboskab og moderne familieliv

Solrækkerne er skabt med et ekstraordinært fokus på livet mellem boligerne. Derfor har landskabsarkitekterne, MASU Planning, og arkitekterne Holscher Nordberg, arbejdet tæt sammen om at skabe de helt rigtige rammer for det stærke naboskab og moderne familieliv.

Boligerne i Solrækkerne samles tæt omkring et varieret og frodigt gadeforløb, hvor der er plads til både uformelle møder med naboen, legende børn og en slentretur med barnevognen. Bebyggelsens varierende struktur spiller smukt sammen med gadeforløbets skiftende belægning, frodige beplantning og solrige opholdsrum. Især de fælles opholdsrum, der er fordelt jævnt mellem boligerne, kan danne grundlag for det stærke naboskab. Her kan I tage et slag udendørs bordtennis, boltre jer på legepladsen eller holde vejfest med kulørte lamper og gang i grillen.
For at skabe et tæt og trygt gadeforløb foregår den daglige trafik ved de tre parkeringsområder, som er fordelt langs bebyggelsen. Der er dog mulighed for at køre helt til dørs, hvis det er nødvendigt.

Modtag vores nyhedsbrev

Kontakt os på

En varieret bebyggelse med robuste og varme materialer

Arkitekterne fra Holscher Nordberg har ikke kun været med til at understøtte livet mellem boligerne. De har også skabt en bebyggelse, der skaber optimale rammer om privatlivet. De har ladet sig inspirere af det traditionelle landsbymiljø, hvor bebyggelsen ligger som sammenhængende klynger omkring et gadekær eller langs et stræde. I Solrækkerne er landsbymiljøet genfortolket med mindre pladser og stræder i et varieret forløb.

De i alt 48 ét- og to-plansboliger er alle opført i træ og beklædes med en kombination af røde teglspån og sort træbeklædning. Den røde tegl, der patinerer smukt med årene, giver bebyggelsen et klassisk dansk udtryk, med et moderne twist.

Boligerne er orienteret efter solen. De store vinduespartier sikrer at lyset udnyttes optimalt. Samtidig giver en integreret skoddeløsning mulighed for afskærmning, når I ønsker skygge fra den danske sommersol.