Efterårsnyt fra Solrækkerne

Etape 1 klædes på

Efteråret nærmer sig med hastige skridt og det betyder, at vi nu er så langt i processen, at det er blevet tid til at sætte facadebeklædning på boligerne i etape 1. Boligerne beklædes med røde teglspån og sort træbeklædning, lidt i stil med de farvenuancer træerne snart tager på sig. Beklædningen af facaderne forløber over den næste måneds tid.

I mellemtiden arbejder vi også indvendigt i boligerne, hvor vi blandt andet er ved at lave badeværelserne. Det vil sige, at vi lægger fliser, sætter brusevæggen op og hænger badeværelseselementerne på plads. Inden længe bliver trapperne også monteret i toplans-boligerne.

Sidst men ikke mindst er vi ved at tilslutte forsyningerne i boligerne, så der kan komme varmt vand i brusebadet og lune radiatorer, når kulden sniger sig ind på os.

Bolig, facade, rød, Solrækkerne
Nu kan man snart se aftrykket af etape 2

Samtidig med at vi arbejder over jorden i etape 1, så befinder vi os nede i jorden ved etape 2. På det sidste har vi nemlig arbejdet med udgravningerne under husene og på at støbe fundamenterne, som boligerne senere vil komme til at stå på. Placeringen af de sidste boliger begynder dermed snart at være synlige.

Har I fået smag for Nærheden?

Tidligere på måneden holdt NærHeden et fælles arrangement, hvor omkring 160 nysgerrige gæster i alle aldre dukkede op. Her var der blandt andet besøg af Gorm fra Gorms Pizza, som testede Nærhedens nye udekøkken og lavede lækre smagsprøver til de besøgende. Nogle af gæsterne var også nysgerrige naboer, som glædede sig til at byde de nye beboere velkomne. Vi synes, det er så skønt, at der allerede nu er liv og godt naboskab i området omkring Solrækkerne.

Husk, at I altid er velkomne til at komme og besøge os til åbent hus hver søndag fra kl. 13-14.00 i vores udstillingspavillon.

De bedste solhilsner,

Josefine og resten af teamet bag Solrækkerne.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *