Ét-plansboligen

Når du træder ind i ét-plansboligen, kommer du til entréen. Her er adgang til to værelser, et badeværelse og en stue. Den højloftede stue og køkken alrum er adskilt af en lille opholdszone med mulighed for læsekrog. Boligen er niveaufri, hvilket betyder, at det er nemt at komme rundt og få adgang til de forskellige rum.

Køkkenet er stort og gennemlyst, da der både kommer lys ind fra forhaven og den sydvendte baghave. Køkkenets størrelse og form sørger for, at der er pladser nok til alle, når I inviterer familien på besøg. Fine og rene linjer i rummet gør det let at tilpasse til jeres individuelle stil og behov.

Stuen har ligesom køkkenet et dejligt lysindfald med direkte forbindelse til haven. Det store glasparti inviterer sollyset indenfor, hvorfor udearealerne vil føles som en forlængelse af stuen og køkkenet i sommerperioden. Stuens form gør den nem at indrette og behagelig at opholde sig i.

De to værelser er ideelle til soveværelse og kontor, men kan også sagtens fungere som både gæsteværelse eller hobbyrum.

Lyse klinker og et ovenlysvindue sikrer et naturligt og behageligt lys på badeværelset. Badeværelserne er desuden udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler.

Plantegninger – Ét-plansboliger