Facader, trapper, skure – og andre gode nyheder

Efterårsferien er veloverstået og i weekenden går vi fra sommertid til vintertid. Det betyder, at vi nu for alvor er et godt stykke inde i efteråret og på vej mod vinteren.

I løbet af den første del af efteråret har vores håndværkere færdiggjort taget på boligerne i etape 1. Samtidig er vi også godt undervejs med facaderne som, nogen bekendt, beklædes med en kombination af flotte, røde teglspån og sort træbeklædning. Det er lige før facaderne går i ét med de flotte rødbrune efterårsfarver i området.

Snart er facaderne i området mellem ét- og to-planshusene også ved at være helt færdige. Derfor er vi så småt ved at være klar til belægning i det fælles opholdsrum mellem boligerne.

Indvendigt er trapperne i to-plansboligerne nu sat op og boligerne er blevet tilsluttet fjernvarmen og hovedforsyningen.

I næste uge går vi i gang med produktionen af skurene. Selvom vejret ikke just er til havearbejde lige nu, så er det jo aldrig dumt at være forberedt på foråret. Specielt når de første beboere overtager boligerne i marts næste år.

 

Fundamenter for foråret

I etape 2 bygger vi fundamenterne til de nye hjem og de er faktisk så småt ved at være færdige. Resten af året vil vi arbejde på, at gøre fundamenterne helt klar til, at boligerne kan hejses på plads en gang i foråret.

 

Nærlæs Nærhedens nyheder

Husk at I også kan læse flere nyheder om området på Nærhedens hjemmeside Der kan I blandt andet læse om projektet ”Byggeboxen”, der er et spændende initiativ, der skal gøre børn nysgerrige på bygge- og anlægsbranchen, og som indvies af en klasse på Hedehusene Skole.

Vi ønsker jer alle et rigtigt dejligt efterår!

Venlig Hilsen
Josefine og teamet bag Solrækkerne

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *