En god begyndelse – også på 2017!

14 ud af 25 boliger er allerede solgt eller reserveret

Som mange af jer sikkert allerede ved, så startede vi salget af Solrækkernes Etape 1 d. 13. november i år. Og må vi bare sige: Sikke en velkomst! Ikke mindre end 172 personer har været forbi vores solgule udstillingspavillon for at opleve Solrækkerne lidt tættere på. Mange må have kunnet li’ hvad de så, for lige nu er 14 ud af de i alt 25 rækkehuse i Etape 1 enten solgt eller reserveret.

Masser af spørgelystne gæster til VIP-arrangement i Danske Bank
I slutningen af november afholdt vi et arrangement i samarbejde med Danske Bank i deres lokaler i Taastrup. Arrangementet var til for at gøre jer klogere på Solrækkerne. Præsentationen udgjordes af Danske Bank, home, Holscher Nordberg Architecs, Nærheden og MT Højgaard, selvfølgelig. Der blev stillet mange gode spørgsmål – og det var lige nøjagtig dét, arrangementet var til for. Vi kan nemlig godt lide at være i dialog med jer. Det er sådan, vi bedst kan gøre jer klogere på Solrækkerne, og I samtidig bedst kan afgøre, om de passer til jeres behov.

Nå jah, og så var det desuden en virkelig hyggelig eftermiddag/aften, hvor vi efter oplæggene og “spørge-strømmen” fik talt med rigtig mange af jer – ansigt til ansigt – selvfølgelig med favnen fuld af sandwiches, sodavand og kage.

Kongelysvej baner vej for den nye springhal
Dem af jer, der holder til lokalt, har måske bemærket, at der sker rigtig meget I området omkring Solrækkerne. Lige nu er Nærheden blandt andet i fuld gang med at anlægge Kongelysvej – som jo er vejen, I kommer til at bo på, hvis I flytter til Solrækkerne. Dertil varer det altså heller ikke længe før Springhallen, der ligger lige overfor Solrækkerne, står klar til brug. Allerede i begyndelsen af det nye år, vil I kunne bestige det 14 meter høje tårn med integreret klatrevæg. Så man kan altså virkelig mærke og se, at der sker noget i området.

God jul og godt nytår!
Vi holder julefri, men inden det bliver 2017, vil vi selvfølgelig lige sige, at vi håber, at I har haft en dejlig jul, og at I kommer godt ind i det nye år, hvor vi vender tilbage med mere nyt om udviklingen i Solrækkerne.

Få et eksklusivt indblik i Solrækkerne på Instagram
Vi forsøger at give jer så meget information som muligt de steder, hvor det giver mening for jer. Nyhedsbrevet her er til for at give jer et grundigt indblik i, hvad der sker på projektet måned for måned. Facebook-siden, som mange af jer allerede følger med på, giver jer to gange i ugen lidt af de hele. Vi håber, at flere af jer også har lyst til at læse med, kommentere, like og dele, så vi kan blive endnu klogere på, hvad der interesserer jer. Så har vi Instagram. Solrækkerne bruger Instagram til at give jer et eksklusivt – behind-the-scenes-agtigt – indblik i Solrækkerne. Hvis I går ind på @solraekkerne på Instagram, vil I blandt andet finde en række videoer med Rasmus, ejendomsmægleren fra home, der for et par uger siden lavede en takeover på profilen. Så skynd jer ind og følg med på Instagram.

Vi glæder os til at se jer i det nye år!

De bedste jule- og nytårshilsner
Michelle og resten af teamet bag Solrækkerne