HUSK: Du kan opleve Solrækkerne for første gang – på søndag!

Nedtællingen er begyndt. Der nemlig kun to dage til premieren på Solrækkerne, hvor I kan opleve de kommende boliger, for første gang. På søndag klokken 13.00 går startskuddet til salget af Etape 1. Vi ved godt, at vi har sagt det før, men vi vil så gerne have I kigger forbi. Desuden er et åbent hus uden besøgende som en sommer uden sol eller en fredag uden fredagsslik. Så skynd jer lige at skrive det i kalenderen.

Det er måske værd at sige, at I ikke bare kan opleve Solrækkerne I den solskinsgule udstillingspavillon på Kongelysvej 1, 2640 Hedehusene, I kan også møde home’s ejendomsmæglere, Danske Banks rådgivere og potentielle nye naboer. I kan altså både få stillet alle de spørgsmål I måtte have og blive klogere på, hvilke mennesker I måske skal bo side om side med. Nåh ja, og så kan I reservere jeres drømmebolig før naboen gør det!

Lige for en god ordens skyld må vi også hellere fortælle jer at Etape 1, der går i salg på søndag, består af 25 boliger, der er opført i enten ét eller to plan med priser, der starter ved kr. 2.195.000.

I sidste nyhedsmail kom vi vistnok også til at love, at der vil være lidt til den søde tand og de vinterfrosne fingerspidser. Her refererer vi selvfølgelig til den lækre kage vi gerne vil dele med jer og den kaffevogn, Danske Bank har sørget for dukker op på dagen. Desuden vil det også være muligt, at få kakao og te, hvis kaffe ikke lige er jeres kop te – eller hvad man nu siger.

Vi vil i øvrigt lige gøre opmærksom på, at vores spritnye brochure fra i dag kan downloades på Solrækkernes hjemmeside: www.solrækkerne.dk

Husk at I også kan følge os på Facebook og Instagram. Facebook-siden vil hver uge byde på informationer om Solrækkerne, Nærheden, lokalområdet og meget, meget mere. Dem der er mest til billeder kan passende følge med på Instagram, hvor vi vil dele alt fra fundamenter til glade købere. Hvis I trykker på Facebook- og Instagram-ikonerne herunder, skulle I blive ført i den helt rigtige retning.

For lige at opsummere:

• Kom til præmieren på Solrækkerne på søndag klokken 13.00
• Find den solgule udstillingspavillon på Kongelysvej 1 (tidligere Industrivej), 2640 Hedehusene
• home og Danske Bank vil møde jer og svare på spørgsmål
• Der er noget varmt at drikke og et lækkert stykke kage til alle, der kommer forbi
• Solrækkernes spritnye brochure kan fra i dag downloades på www.solrækkerne.dk
• I kan følge Solrækkerne på Facebook og Instagram ved at trykke på ikonerne nederst i denne nyhedsmail

Så sæt kryds i kalenderen og kig forbi vores udstillingspavillon på søndag. Hvis I har spørgsmål til ovenstående er I velkomne til at ringe til Rasmus fra home på  telefon    43 99 62 60.

De bedste hilsner fra
Michelle og resten af teamet bag Solrækkerne