Kom og mød os til Danmarks mest familievenlige motionsdyst!

Søndag den 27. august runder Solrækkerne sommeren af til Hedelands årlige motionsdyst – Hedelandsdysten! Det familievenlige motionsløb, for både store og små, byder på mange sjove og udfordrende aktiviteter fra morgenstunden og frem til klokken 13.30. Dagen starter med et gratis og børnevenligt løb på blot 700 meter. En perfekt mulighed for at børnene kan brænde lidt krudt af sammen med mor eller far. Herefter er der ”aktiv pasning” med underholdning for børnene, mens de øvrige løb bliver afviklet – nemlig distancerne på 5, 10 og 21 kilometer. Alle ruterne snor sig gennem det smukke landskab i Hedeland Naturparks kuperede og frodige terræn. I målområdet er der lækker mad og rig mulighed for at afprøve de mange dyst-aktiviteter med hele familien.

Hvad har det med Solrækkerne at gøre?
Vi er selv begejstrerede for den aktive livsstil og den storslående natur, der ligger blot 1,4 kilometer fra Solrækkerne. Derfor har vi valgt selv at deltage i Hedelandsdysten. Ikke nok med det, så har vi stillet et fint telt op i målområdet, hvor vi står klar med lidt til at slukke tørsten med, højt humør og high-fives! Derudover har vi taget spændende materiale med om Solrækkerne, som I kan fylde sportstasken med.

Vi har også tilmeldt vores helt egen ”løbefotograf”, der kan tage billeder af dem, der har lyst! Det eneste I skal gøre, er at prikke hende på skulderen, når I møder hende på ruten. Efter løbet kan I så komme over i vores lille telt, finde jeres billede og få det tilsendt direkte til jeres mail.

Og hvis I har brug for et ekstra skud energi på ruten, så hop ind på Spotify og følg vores playliste: ”Solrækkernes Solhits”! Vi kan ikke love, at du løber hurtigere, men vi lover, at det bliver meget sjovere!