Kom til “Springfest” i Nærhedens allerførste byggeri: Springcentret!

Har du ikke sprunget nok på det seneste? Altså lige bortset fra det kæmpe spring du tog ind i 2017, selvfølgelig 🙂 Det er der nu råd for. Nærhedens allerførste byggeri er nemlig et springcenter, der er værd at lægge vejen forbi. Faktisk står det færdigt lige om lidt, og det skal selvfølgelig fejres til den helt store guldmedalje. Åbningen – også kaldet “Springfesten” – finder sted lørdag d. 28. januar klokken 9:30-11:30 på Sejlbjerg Allé 5 i Hedehusene. Springfesten er for alle – ja, selv Høje-Taastrups borgmester, Michael Ziegler, kigger forbi og siger et par ord.

Springcentrets åbning markerer starten af den nye bydel, Nærheden. Springcentret er ikke bare det første byggeri, der springer frem, nej, det er også en fremtidig katalysator for fritidslivet i Nærheden og dermed også for Solrækkerne.

Springcentret er primært sat i verden for at støtte op om springgymnasterne i kommunen. Men faktisk er der også et 16 meter højt tårn, der skulle kræve lidt mod at bevæge sig op ad – medmindre man tager den indvendige trappe op, selvfølgelig. Uanset hvilken vej du tager op, vil du blive mødt af en udsigt, der blandt andet skulle strække sig helt til Hedelands Skibakke.

Hvis I synes, at det lyder lidt for godt til at være sandt, så kig forbi Springfesten på lørdag i næste uge. Vi har hørt, at der kommer både springgymnaster og klatrere og giver opvisning. Nåh ja, og at der er både vådt og tørt til de fremmødte 🙂

Læs mere om springcentret og se det fulde program for Springfesten på Nærhedens hjemmeside naerheden.dk – eller “spring” direkte dertil lige her.

De bedste hilsner
Michelle og resten af teamet bag Solrækkerne

PS. Har du spørgsmål så kontakt home på 43 99 62 60 eller ramh@home.dk