Lad os kaste lidt lys over Solrækkerne!

Velkommen til. Det er måske længe siden, at du har meldt dig til Solrækkernes nyhedsmail, men for os er tiden fløjet afsted. Vi har nemlig arbejdet på højtryk for at kunne præsentere jer for Solrækkerne i dag. Og hvor har vi glædet os.

Solrækkerne er det første boligprojekt i Hedehusenes nye bydel, Nærheden. Solrækkerne er – som navnet indikerer – 48 rækkehuse, der alle er orienteret efter solen. Vi har skabt Solrækkerne til mennesker, der ønsker en nem hverdag tæt på byen – og tæt på hinanden. I Solrækkerne får I alle muligheder for at skabe et liv med sunde værdier og frodige fællesskaber. Solrækkerne er nemlig en moderne fortolkning af rækkehuset med et ekstraordinært fokus på livet mellem boligerne og livet lige i Nærheden.

Priserne starter ved kr. 2.195.000 og bliver gradvist højere afhængig af størrelsen, selvfølgelig. De 48 boliger er en sammensætning af 1-, 2- og 3-plansboliger. Arealerne varierer fra 1-plansboligens 86 m², 2-plansboligens 107-112 m² og 3-plansboligens 152 m².

Èt hjem – ét home
Det har været vigtigt for os, at vælge en ejendomsmægler, der gør det nemt for jer at få et indtryk af boligerne, og det liv I ville kunne få i Solrækkerne – og Nærheden ikke mindst.

Derfor har vi allieret os med home, der om nogen kender til kvaliteterne i området, og forstår den moderne families behov og ønsker. Det er altså homes kompetente ejendomsmæglere I vil møde, når I kommer lidt tættere på.

Kom tættere på
Næsten 500 mennesker (inklusiv dig), har skrevet sig op til denne nyhedsmail. Det tolker vi som, at der er mange, der er spændte på, hvad Solrækkerne er for en størrelse. Vi har i denne nyhedsmail kastet en smule lys over, hvad Solrækkerne er – men der er selvfølgelig meget mere, vi ikke har fået fortalt. I bliver bare nødt til at komme lidt tættere på, hvis I skal få den fulde oplevelse af Solrækkerne.

Derfor åbner vi den 13. november kl. 13.00 dørene for jer, der vil vide og opleve mere. Og vi åbner ikke bare dørene – vi starter salget af den første etape! Det hele foregår præcis på de arealer, hvor Solrækkerne kommer til at skyde op fra næste år, i vores solskinsfarvede udstillingspavillon på Kongelysvej 1 (tidligere Industrivej 1), 2640 Hedehusene. Til den særlige lejlighed har vi bestilt en lækker kage og sørger for saft til børnene. Danske Bank, der sammen med Realkredit Danmark forhåndsgodkender boligerne til belåning, bakker op og kommer med en kaffe-vogn. Her kan du få kaffen gratis eller betale, og støtte et velgørende formål i NærHeden. Det lader vi være helt op til dig.

Arrangementet slutter kl. 15.00. Der kræves ikke tilmelding, men kom søndag den 13. november, hvis du vil vælge først. Vi glæder os til at se dig og din familie!