Et lille spadestik for byggeriet – et stort skridt for Solrækkerne!

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi virkelig har set frem til den her dag. Dagen, hvor vi kan fortælle dig, at vi nu har solgt 50 % af boligerne i Solrækkernes første etape. Det betyder at 13 ud af de 25 boliger i etape 1 nu har fundet deres ejere. Det betyder også, at vi for alvor kan sætte skub i tingene. Faktisk påbegyndes rydningen af grunden  allerede i begyndelsen af næste uge. Og vi kan godt fortælle dig, at vi glæder os! Projektdirektør, Ole Møller, fra NærHeden og Divisionsdirektør, Christina Jørgensen, fra MT Højgaard ser i hvert fald ud til, at være rigtig glade for, at vi nu endelig kan komme i gang!

Vi er klar til at tage hul på byggeriet
Os der tegner, udvikler og bygger huse, har nogle forskellige milepæle i projekterne, vi altid ser frem til. Første spadestik er én af dem. Det er sikkert også et vigtigt øjeblik for de af jer, der har købt en bolig i Solrækkerne. Tænk sig at I om et år kan flytte ind i jeres spritnye hjem i Solrækkerne!

”Første spadestik” fejrer vi fredag den 7. april klokken 11.30. Og her får vi blandt andet besøg af Høje-Taastrups borgmester, Michael Ziegler. Selvom første spadestik bare er en lille milepæl i Solrækkernes byggeri, så markerer det også begyndelsen på boligbyggeriet i Nærheden. Solrækkerne er nemlig det allerførste boligprojekt i fremtidens nye forstad – en forstad, der kommer til at rumme omtrent 3.000 nye boliger, der skal være hjem for op til 8.000 nye beboere!

Vi har også inviteret vores samarbejdspartnere med på dagen. Gæstelisten tæller blandt andet Scandi Byg, NærHeden P/S og (os selv) MT Højgaard. Og du er selvfølgelig også velkommen til at hjælpe os med at tage hul på byggeriet på bedste vis.

Vi byder på sodavand og pølser…
… til jer der kigger forbi. Det kan man aldrig gå helt galt i byen med. Men det største trækplaster for dig er vel nok muligheden for at kunne stille spørgsmål til holdet bag Solrækkerne (og Nærheden), eller muligheden for at lære potentielle nye naboer at kende.

Hvis du har lyst til at kigge forbi, skal du bare møde op på adressen: Kongelysvej 1, 2640 Hedehusene, hvor du finder vores solgule udstillingspavillon. Det første spadestik foregår, som nævnt, fredag den 7. april klokken 11.30. Parkeringen kan foregå ved det nye springcenter, der ligger lige på den anden side af vejen. Vi håber på at se dig og din familie!

De bedste solhilsner
Michelle og resten af teamet bag Solrækkerne

PS. Har du spørgsmål så kontakt home på 43 99 62 60 eller ramh@home.dk