Nu er julemåneden i gang!

Nu er vi gået ind i december måned, og derfor vil vi selvfølgelig gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle glædelig jul og godt nytår!

År 2017 har været et rigtig spændende år for os og måske også for de af jer, der har taget en stor beslutning om at hive teltpælene op og købe en ny bolig. Måske endda i en helt ny by.

2017 var blandt andet året, hvor vi tog vores første spæde skridt – altså første spadestik. Og så var det selvfølgelig også året, hvor etape 1 blev udsolgt, og hvor vi tog et godt indhug i etape 2. Både i jorden og i salget af boligerne.

Man skal dog huske ikke kun at se sig tilbage, men også se frem, og glæde sig til alt det, der kommer. Vi ved ikke med jer, men dét vi virkelig glæder os til, er selvfølgelig afleveringen af de første boliger i det nye år.

 

Julegodter
December måned er kendt for at være fyldt med gaver og overraskelser, så det skal I selvfølgelig heller ikke snydes for! Derfor arbejder vi på at klargøre en fremvisningsbolig i en af Solrækkernes to-plansboliger. I får dermed mulighed for at fornemme rammerne for jeres måske kommende hjem. Boligen er ikke indrettet, så I får et helt blankt lærred, med mulighed for at skabe jeres helt egne drømmebilleder. Kontakt home for flere informationer.

Kom bag om Nærheden
Måske nogle af jer allerede har set os reklamere lidt for det på vores Facebook, men TV Lorry har lavet en todelt dokumentar om Nærheden og dermed også delvist om Solrækkerne. Dokumentaren hedder ”Nærheden – 8000 flytter ind” og hvis I ikke fangede det live, så kan udsendelserne ses eller genses lige her.  Dokumentaren går bag om udviklingen af den nye bydel, Nærheden, og holdet bag har fulgt processen siden starten af 2017. I dokumentaren kan I blandt andet møde borgmesteren, kommende beboere og direktøren for NærHeden, som alle fortæller om deres tanker om projektet.

Vi ønsker jer alle en rigtig god jul og et godt nytår. Vi ses på den anden side af det nye år!

Mange sol- og julehilsner
Josefine og teamet bag Solrækkerne

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *