Nyheder

21. marts 2018

Velkommen i Solrækkerne

Torsdag den 15. marts var en stor dag for Solrækkerne. Det var dagen, hvor nøglerne til boligerne i etape 1 blev overrakt.
jul i solrækkere, sne, vinter
27. oktober 2017

Nu er julemåneden i gang!

Nu er vi gået ind i december måned, og derfor vil vi selvfølgelig gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle glædelig jul og godt nytår!

27. oktober 2017

Facader, trapper, skure – og andre gode nyheder

I løbet af den første del af efteråret har vores håndværkere færdiggjort taget på boligerne i etape 1.
29. september 2017

Efterårsnyt fra Solrækkerne

Efteråret nærmer sig med hastige skridt og det betyder, at vi nu er så langt i processen, at det er blevet tid til at sætte facadebeklædning på boligerne i etape 1.
Hedelandsdysten, Solrækkerne
23. august 2017

Kom og mød os til Danmarks mest familievenlige motionsløb!

Søndag den 27. august runder Solrækkerne sommeren af til Hedelands årlige motionsdyst – Hedelandsdysten! Det familievenlige motionsløb, for både store og små, byder på mange sjove og udfordrende aktiviteter.
4. august 2017

Solrækkernes sensommerstatus

Vi er så småt ved at være nået halvvejs igennem sommeren, selvom det føles som om, den knap nok er kommet i gang – i hvert fald på vejrfronten. Det er her vi glæder os over, at hele produktionen af boligerne foregår indendørs på Scandi Bygs fabrik i Løgstør.
Udstillingspavillonen er flyttet
30. juni 2017

Sommer i Solrækkerne

Der er ingen tvivl om, at sommerstemningen begynder at sprede sig i hele landet. Men selvom ”ferietilstandene” er lige om hjørnet, så sker der stadig en hel masse på grunden, hvor Solrækkerne vil skyde op.
Luftfoto over Solrækkerne
3. juni 2017

Vi er gået i jorden

Der er nu gået et stykke tid siden vi, den 7. april, tog første spadestik til Solrækkerne, og vi er kommet rigtigt godt fra start. Første etape er i fuld gang, og man kan nu tydeligt se boligernes fodaftryk tage form.

14. april 2017

Nu starter salget af etape 2

I sidste uge fejrede vi første spadestik ved Solrækkerne, men allerede nu kan vi dele endnu en god nyhed med jer!
24. marts 2017

Et lille spadestik for byggeriet – Et stort skridt for Solrækkerne

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi virkelig har set frem til den her dag. Dagen, hvor vi kan fortælle dig, at vi nu har solgt 50 % af boligerne i Solrækkernes første etape.
20. januar 2017

Kom til springfest i nærhedens allerførste byggeri

Har du ikke sprunget nok på det seneste? Altså lige bortset fra det kæmpe spring du tog ind i 2017, selvfølgelig
29. december 2016

En god begyndelse – også på 2017

Som mange af jer sikkert allerede ved, så startede vi salget af Solrækkernes Etape 1 d. 13. november i år. Og må vi bare sige: Sikke en velkomst!
11. november 2016

Husk: du kan opleve Solrækkerne for første gang  – på søndag

Nedtællingen er begyndt. Der nemlig kun to dage til premieren på Solrækkerne, hvor I kan opleve de kommende boliger, for første gang.
1. november 2016

Lad os kaste lidt lys over Solrækkerne

Velkommen til. Det er måske længe siden, at du har meldt dig til Solrækkernes nyhedsmail, men for os er tiden fløjet afsted. Vi har nemlig arbejdet på højtryk for at kunne præsentere jer for Solrækkerne i dag. Og hvor har vi glædet os.