Solrækkernes sensommerstatus

Vi er så småt ved at være nået halvvejs igennem sommeren, selvom det føles som om, den knap nok er kommet i gang – i hvert fald på vejrfronten. Det er her vi glæder os over, at hele produktionen af boligerne foregår indendørs på Scandi Bygs fabrik i Løgstør. Det er en proces, hvor modulerne flyttes fra station til station, “som perler på en snor”. På én station sættes vinduer i, på en anden males væggene og så videre.

Når hver proces er afsluttet, flyttes modulerne videre til næste station, hvor de næste materialer ligger klar til den enkelte proces. Ved at producere boligerne på denne måde, er boligerne samtidig beskyttet fra det drilske danske ”sommervejr”. Når boligerne er helt færdige, bliver de fragtet til Hedehusene i løbet af sensommeren. På det tidspunkt er boligerne klar til at blive løftet direkte på plads og blive monteret én ad gangen.

Klar til etape 2 – tæt på monteringen af modulerne i etape 1

Vi er nu nået så langt i processen, at etape 2 også er igangsat. Vi tager derfor nu hul på modningen af jorden, tilhørende etape 2, hvorefter vi påbegynder produktionen af husene på Scandi Bygs fabrik i Løgstør.

Det går også fremad med fundamenterne til boligerne i etape 1, som bliver færdiggjort i løbet af de næste par uger. Derudover er der blevet ført fjernvarme til hver bolig. Samtidig bliver der – også i løbet af de næste uger – lagt forsyningskabler til TV og internet samt el. Når disse processer er færdige, kan vi på kort tid montere de færdige moduler på fundamenterne.

Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sensommer!

De bedste solhilsner
Josefine og resten af teamet bag Solrækkerne