Sommer i Solrækkerne

Der er ingen tvivl om, at sommerstemningen begynder at sprede sig i hele landet. Men selvom ”ferietilstandene” er lige om hjørnet, så sker der stadig en hel masse på grunden, hvor Solrækkerne vil skyde op. Udgravninger og punktfundamenterne er nu helt færdige i etape 1. I øjeblikket arbejder vi med ledningerne under boligerne – og det er vi faktisk også færdige med inden længe.

Det næste skridt i processen er færdiggørelse af fundamentsarbejderne, afgrænsning til husenes sokler og opfyldning omkring de kommende huse i etape 1. Samtidig lægger vi bærejern ud på tværs af fundamenterne, og det er dem, boligerne kommer til at ”hvile” på. Som I kan høre, sker der altså rigtig mange spændende aktiviteter ved Solrækkerne over sommeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udstillingspavillonen flytter på sig
I takt med at byggeriet skrider frem, bliver byggepladsen mere trængt. Derfor har vi flyttet udstillingspavillonen, så den nu er placeret ud mod Sejlbjerg – altså på byggefeltets østligste del af Solrækkerne.

Henover sommeren holder vi som sædvanligt åbent hus i udstillingspavillonen fra 13-14 på Kongelysvej 1, 2640 Hedehusene. Nu på søndag, d. 2. juli holder vi åbent hus i en time ekstra fra kl. 13-15.00. Vi håber, at I har lyst til at kigge forbi til en snak og en is i løbet af sommeren.

Byggeriet af de første boliger starter nu
I starten af denne uge begyndte vi på arbejderne med de første boliger. Det er, som mange af jer ved, Scandi Byg, der laver boligerne. Ét-plansboligerne til etape 1 er de første, der bliver bygget og samlet helt fra bunden af. Inden boligerne bliver kørt til Solrækkerne, bliver vægge og lofter malet, gulvet bliver lagt og vinduer sat i. Scandi Byg færdiggør altså så meget som muligt, inden boligerne bliver sænket på plads på fundamenterne.

Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer, og vi håber, at se jer til åbent hus.

De bedste sommer- og solhilsner
Josefine og resten af teamet bag Solrækkerne