Nu starter salget af etape 2

I sidste uge fejrede vi første spadestik ved Solrækkerne, men allerede nu kan vi dele endnu en god nyhed med jer! Vi har nemlig solgt så mange boliger i etape 1, at vi kan åbne for salget af etape 2! Etape 2 indeholder de resterende 23 boliger, der fuldender Solrækkerne. I alt 15 to-plansboliger og 8 ét-plansboliger står klar til indflytning i august  2018.

Find dit drømmehjem i Solrækkerne
Den store interesse for Solrækkerne har betydet, at valgmulighederne hurtigt er blevet indsnævret. Derfor har vi nu åbnet for 23 nye muligheder, hvor I kan finde den bolig, der passer til jeres boligdrøm. Vi har et hold af kompetente ejendomsmæglere fra home, der står klar til at vejlede jer i den rigtige retning. I kan møde dem til vores åbent hus hver søndag klokken 13-14 i den solgule udstillingspavillon på Kongelysvej 1, 2640 Hedehusene, give dem et kald på 43996260 eller sende en uforpligtende mail til ramh@home.dk.

Første spadestik – første skridt
For blot en uge siden stod vi, vores samarbejdspartnere og en god portion af køberene og andre interesserede på den grund, hvor Solrækkernes etape 1 i løbet af de næste 11 måneder vil blive til. Vi var samlet for at tage de første skridt – og spadestik – i byggeprocessen. Grunden havde allerede ændret udseende fra dengang nogle af jer, så den for første gang. I mellemtiden har vi nemlig ryddet beplantningen på grunden. Der var flere af jer fremmødte, der gav udtryk for, at det var skønt at opleve. Det forstår vi godt. Der er jo en lang periode, hvor man ikke kan se, at ens hjem er under udarbejdelse. Nu hvor startskuddet på byggeriet er gået, så kan I godt begynde at glæde jer til næste år. Tænk sig, at der er under et år til, at I kan flytte ind i jeres spritnye boliger med jeres nye naboer.

 


Fire talere indtog talerstolen i det mildest talt blæsende vejr. Heriblandt Høje-Taastrups borgmester. De talte alle om visionerne for området og Solrækkerne, men mest af alt talte de om jer. Nærheden og dermed også Solrækkerne er nemlig ingenting uden sine beboere, og som det første boligprojekt i fremtidens nye forstad er det jer, der er med til at skabe kulturen og livet i Nærheden.

De bedste solhilsner
Michelle og resten af teamet bag Solrækkerne

Læs mere om projektet og åbent hus på solrækkerne.dk