To-plansboligen

To-plansboligen er det oplagte valg, hvis I ønsker at dyrke både fællesskabet og privatlivet i én og samme bolig. Stueetagen, der begynder ved entréen, består primært af et stue- og køkkenområde med delvis åben forbindelse. Det frie udsyn mellem køkken og stue gør det muligt at lave mad i køkkenet og samtidig holde øje med børnene, der leger i stuen eller haven. Sollyset kan trænge ind fra både ankomst- og havesiden af boligen, så I får en gennemlyst etage.

Spiseområdet, der forbinder køkkenet og stuen, ligger for foden af trappen til 1. sal. Her er plads til spisebordet hvor familien kan samles ved ’spisetid’ og en lille hyggekrog. Fra køkkenvinduet kan du følge livet i Nærheden lige uden for.

Stuen er stor og lys med gode indretningsmuligheder. Her er der både plads til en afslappende ’kaffe-stund’ i sofaen mens børnene kan indtage gulvet med deres seneste LEGO-projekt.

På 1.sal er der tre værelser, der kan anvendes til sove- og børneværelser eller kontor. Mulighederne er mange. I kan også vælge at slå to værelser sammen til ét, hvis I ønsker et master bedroom.

Alle to-plansboligerne har et toilet i stueetagen og et badeværelse på 1.sal. Badeværelset har en vaskemaskine og en tørretumbler, der gør det nemt at holde vasketøjet nede og undgå tøjkaos i stueetagen.

Plantegninger – To-plansboliger